2016. szeptember 22., csütörtök

Tanyavasarlasunk tortenete :)

A kezdetek:


Fogalmunk sincs rola, hogy all ossze egy blog es ne haragudjatok,ha neha elterunk a lenyegtol,ez az elso eset, hogy tortenetet irunk. Azert gondoltuk megorokiteni e sorokat,mert az eletunk olyan szakaszahoz ertunk, ami esetleg meger annyit, hogy "papirra" vessuk. 
Ez a tortenet 2009-ben kezdodott. Vilag eletben videki emberek leven,most megis egy tarsashaz 4. emeleten vartuk a csodat. Termeszetesen ez soha nem jon el, ha nem tudunk felemelkedni a fotelbol es hatarozott,elore megtervezett gondolatokkal, tettekkel felvertezve neki nem fogunk a megvalositasnak. 
Szerettunk volna egy kis hobbitelket a varos szelen, ahova el tudunk jarni kicsit gazdalkodni, kerteszkedni, pihenni. Be kellett latnunk,hogy a varosi let nem a mi eletformank. Egyszeruen nem talaltuk a helyunket a negy fal kozott. Ahogy a kozmondas is tartja, azt szerettuk volna,hogy a "kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon", meg akartuk tartani a tarsahazi lakast is,de mellette szerettunk volna kiszabadulni  a termeszetbe. Gyonyorkodni a novenyeinkben,friss levegon lenni, vegre egeszseges eteleket enni, amit a sajat kertunkben termesztunk. Nem voltak vilagmegvalto terveink, csak egy parszaz negyzetmeteres telek formalodott a gondolatainkban. Termeszetesen,mint nagyon sok dolog az eletben ez nem igy lett. 

Regebben dolgoztunk kulfoldon es most ujra azt vettuk eszre,hogy az elet ismet a tengeren tulra sodort minket, az elkepzeleseinkkel pontosan ellentetes iranyba. Ha mar ott voltunk ugy gondoltuk gyujtunk meg egy kis penzt,hogy utana konnyebben el tudjuk kezdeni kesobbi otthoni eletunket. Igazabol barhol eltunk egy percig sem volt kerdes szamunkra, hogy mi majd a vegen otthon szeretnenk letelepedni es csaladot alapitani. Akkori terveink meg mindig egy kis hobbitelek es egy mobilhaz felallitasa volt. Hat igen......

(Folyt. kov...)

5 megjegyzés:

  1. Sziasztok ! Én is várom a folytatást. Mi található a tanyán? Eddig működtették és csak át kellett vennetek ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hello ez egy viszonylag nagy teruleten elterulo tanya, tartottak nehany allatot de mi sokkal komolyabb allattartast tervezunk teljesen a nullarol kell kezdeni sajnos .Vannak mellekepuletek is de meg fel kell ujitani kicsit mielott hasznaljuk majd

      Törlés
  2. En is varom...azt hiszem senki nem fog unatkozni.

    VálaszTörlés